PIS to bandycka formacja
Re: PIS to bandycka formacja
Widzisz ! Ja mam umysł ścisły i nie jest dla mnie czymś ważnym poprawna polszczyzna, tym bardziej, że w moich żyłach płynie niemiecka krew. Logiczne rozumowanie to to czego Ci brakuje, a szkoda. 13 emerytura to trzynasta emerytura, a nie ochłap rzucony takim jak TY, przez Kaczyńskiego. Ten dodatek do emerytury powinien nosić inną nazwę, podobnie jak Prawo i Sprawiedliwość, która to partia ze sprawiedliwością i prawem nie ma nic wspólnego, a jedynie przez ich łamanie.
Innymi słowy jesteś niedouczona,a poza tym taki krojcok choć w wydaniu gorszym.Nie chodzi o miszmasz polsko - śląska, a o total miszong polsko - niemiecki.Najgorsze jest to,że kreujesz się na Slązaczkęautor: Ślązaczka » 22 maja 2023, 07:50
Widzisz ! Ja mam umysł ścisły i nie jest dla mnie czymś ważnym poprawna polszczyzna, tym bardziej, że w moich żyłach płynie niemiecka krew

Polskie prawo nie uznaje podwójnego obywatelstwa i szlus...więc nawet gdyby Cię neutralizować lub wpompować ze 10 transfuzji szwabskiej gutes blut

... tym bardziej, że w moich żyłach płynie niemiecka krew.

To co płynie w Twoich żyłach to nawet w Instytucie R.Kocha /w Berlinie oczywiście/ nie byliby w stanie stwierdzić ale...
ale pewne jest jedno,że płynie w nich zbyt dużo glukozy,cholestelor /ten zły/ przekroczył poziom 250 zaś triglicerydy osiągnęły poziom 250... jest kiepsko by nie powiedzieć fatalnie.
Oczywiście nie życzę Ci takich wyników lecz badania zrobić można... może prawie technik laborant namierzy ciała niebieskie

Humanista taki jak TY nigdy nie dorówna umysłowi ścisłemu. Humanista jest dobry w obrażaniu drugiego, tymczasem umysły ścisłe ślęczą w pracowniach nad nowymi technologiami a poprawna polszczyzna nie wiele dla nich znaczy.. Nie są z tego tytułu niedouczeni ,jak Ty sądzisz. Dzięki tym umysłom możesz korzystać z komputera, komórki i z wielu innych ich pomysłów.
Może już się chwaliłam, ale kiedy pracowałam w pewnym zakładzie w dziale ekonomicznym, to opracowałam sobie na arkuszu kalkulacyjnym w komputerze program, który mi służył w różnych analizach ekonomicznych. Byłam dumna z siebie. Ty takich masz za niedouczonych. Na maturze zdawałam chemię. Nie język obcy, historię, geografię, ale chemię. To chyba o czymś świadczy.
Tak między nami...goooowno mnie to obchodzi
[quote]to opracowałam sobie na arkuszu kalkulacyjnym w komputerze program[/quote]
Do opracowania pewnie Ci daleko
...zaś samo wprowadzanie danych w Exel to przecież żadne osiągnięcie choć dla Ciebie to powód do dumy jak i czynnik świadczący o tym,że masz umysł ścisły no i tą krew błekitną
Może to i dobrze,że takich mędrców mamy jak Ty co to świat ratują.
Ja to bym Ci nawet tytuł szlachecki nadał... jakie Von przed nazwiskiem pewnie by wiele dla Ciebie znaczyło
Jezusie Maryjo,że też kogoś takiego święta ziemia nosi

[quote]to opracowałam sobie na arkuszu kalkulacyjnym w komputerze program[/quote]

Do opracowania pewnie Ci daleko

Może to i dobrze,że takich mędrców mamy jak Ty co to świat ratują.
Ja to bym Ci nawet tytuł szlachecki nadał... jakie Von przed nazwiskiem pewnie by wiele dla Ciebie znaczyło

Jezusie Maryjo,że też kogoś takiego święta ziemia nosi

Jak jednak przekonuje rektor Uniwersytetu Łódzkiego, humaniści są wciąż potrzebni. – Nie wystarczy wyprodukować coś, co jest doskonałe technicznie, produktowi należy jeszcze wykreować filozofię i nadać „duszę”, bo inaczej trudno będzie go sprzedać. Humaniści są w tym niezastąpieni

Wiesz jak wygląda arkusz kalkulacyjny ?
Są to takie puste krateczki. Opracowanie programu przeze mnie polegało na tym, że do tych krateczek wpisywałam wzory matematyczne. Bez tych wzorów wprowadzanie danych nic by mi nie dało.Nie było by żadnych wyników, które zamierzałabym uzyskać. Kapujesz ? Najpierw wstawiałam wzory matematyczne, a dopiero po tym dane, z których miała powstać jakaś ważna informacja.
Są to takie puste krateczki. Opracowanie programu przeze mnie polegało na tym, że do tych krateczek wpisywałam wzory matematyczne. Bez tych wzorów wprowadzanie danych nic by mi nie dało.Nie było by żadnych wyników, które zamierzałabym uzyskać. Kapujesz ? Najpierw wstawiałam wzory matematyczne, a dopiero po tym dane, z których miała powstać jakaś ważna informacja.
Co Ty powiesz?!
Wzory matematyczne wstawiałaś???
No to Ty geniusz jesteś...najpierw wzory potem dane powiadasz
To skomplikowane trochę na mnie.Mało kto chyba dawał radę zwłaszcza z tymi wzorami co?
Chylę czoła i stwierdzam,że 13 ka Ci się należała.To Fabud miał takich gigantów?
Wzory matematyczne wstawiałaś???

No to Ty geniusz jesteś...najpierw wzory potem dane powiadasz

Chylę czoła i stwierdzam,że 13 ka Ci się należała.To Fabud miał takich gigantów?

Nie Fabud a Kotłomontaż.
Czy wiesz, że w PIS-ie już są sami milionerzy. Ta Sadurska, która od Dudy przeszła do jakiejś spółki, chyba PZU, zarobiła w 2022 roku 2 miliony. Tłustych kotów to już mamy więcej niż Kaczyńskiemu się marzyło.
Czy wiesz, że w PIS-ie już są sami milionerzy. Ta Sadurska, która od Dudy przeszła do jakiejś spółki, chyba PZU, zarobiła w 2022 roku 2 miliony. Tłustych kotów to już mamy więcej niż Kaczyńskiemu się marzyło.
Społeczeństwo się bogaci 

ad) programu komputerowego
Pisałam wyraźnie, że program sobie opracowałam, a nie na programie pracowałam
Nie miałam programu. Sama go, bez pomocy kogokolwiek, opracowałam. Mnie takie tematy interesowały.To była bardzo fajna zabawa,jak dla mnie. Ja ambicjonalnie do tego podeszłam.
Pisałam wyraźnie, że program sobie opracowałam, a nie na programie pracowałam
Nie miałam programu. Sama go, bez pomocy kogokolwiek, opracowałam. Mnie takie tematy interesowały.To była bardzo fajna zabawa,jak dla mnie. Ja ambicjonalnie do tego podeszłam.